onlyinyourdreams

Alla inlägg under december 2013

Av Tove Blomquist - 17 december 2013 16:41

Taggtråden svepte lätt rispande 
mot den vackert snövita huden 
som var så vanligt vinterblek
att den inte lockade till sig
ovanliga blickar


----


Vill börja tacka alla för jag fick exakt 400 sidvisningar, det betyder mycket för mig ska ni veta!    

Nu sitter jag hemma och har varit hemma nu i två dagar för att jag har varit sjuk. Känns lagom kul kan jag säga. Jag har inte haft så mycket att göra, mest plöjt igenom några filmer och läxor. 


I helgen var jag hemma hos Max och ja, vad ska jag säga. Tack Max för att du har varit där och stöttat mig, älskar dig tills luften tar slut. 


Jag hoppas på djupet av mitt hjärta att jag kommer till skolan imorgon för jag har redan tröttnat på att vara hemma. Ingen som har någon film som jag kan kolla på? 


3 dagar kvar i skolan 

         


Av Tove Blomquist - 11 december 2013 18:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tove Blomquist - 11 december 2013 14:57

Den sekunden 
då vi korsar varandra

gör det värt all den tid 
vi var ifrån varandra
 
----------------
 
Så jag hoppas verkligen några av er uppskata att få ta en del av "bakom kulisserna" i mitt liv och jag hoppas att ni fortsätter läsa den. 
 
Uhm, tack verkligen igår för 159 sidvisningar och 49 unika besökare. Verkligen! Det var längesen jag var upp över 100.  '
 
 
Det är då man får upp sina "skriva kunskaper" och verkligen vill ger er något att läsa. Som rubriken säger, min vardag är eran vardag!
 
Jag sluta extra tidigt idag för att jag var färdig med min bok recension på boken vi läser i skolan. Boken hittar ni här. Det är få gånger jag är hemma när de fortfarande är ljust ute och det är nog de ända jag verkligen hatar med vintern, mörkret.  Men som min pappa alltid brukar säga till mig "Ja Tove, vad är en dag på slottet.." 
 
Nu hade jag tänkt att börja att göra min keynote till ett arbete om äventyr i Europa! Och kanske slänga i mig lite chips som jag hitta i skafferiet förut. T.H.A.T.S.M.Y.L.I.F.E
 
Någon som vill hitta på något snart med mig? Är verkligen öppen på förslag! Så skriv gärna till mig.
 
Mobil nr: 0725663479
Kik: Toveeblomquist
           

Av Tove Blomquist - 10 december 2013 18:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tove Blomquist - 10 december 2013 17:51

Jag vill
ligga nära
och viska
fina ord.

 

Ditt skratt
värmer mig.
Ditt leende,
jag smälter.

 

-------

 

Det första jag vill säga är att jag kommer börja skriva lösenord skyddade inlägg igen. Mest för att jag ska kunna skriva av mig lite. Lösenordet är inte samma som förut ut det är helt nytt och det är för att jag vet att det är personer som har det som inte behöver de. 

 

Lösenordet kommer jag inte att berätta för någon utan vill du veta får du allt leta efter det. Jag kommer att skriva ut de men väldigt hemligt och skyddat. Någonstans i detta inlägg kommer det att stå. Bara att leta.

 

Uhm, åter till min helg kanske? Jo jag var hos min moster i helgen då vi som vanligt åkte till Göteborg för att inhandla julklappar till mig. Jag var även på söndagen på lucia i Herrljungas missionkyrka. Då min underbara kompis Julia var med och sjöng. Gud vad sugen man känner sig på att sjunga, någon som vill ha med mig i lucian nästa år?


Och just de, jag färga även håret förra veckan, helt gratis! Det stod en gammal barndomskompis Emmelie för. En första års elev på frisör i Almåsgymnasiet. 


Det är bara 8 dagar kvar tills jullov. 


Tycker även att alla här som kollar ska ta en extra titt på en blogg som ägs av my new bestie 

https://pernillalundborg.jux.com

       

Av Tove Blomquist - 9 december 2013 10:38

Min kompis, Pernilla, vissa mig det finaste bröllops talet som har vissats för 11 miljoner människor. Ge mig ett sånt tal och jag är din för evigt!

Av Tove Blomquist - 2 december 2013 21:00

Du är tanken i mitt huvud
Som aldrig vill sluta tänkas
Du är känslan i min kropp
Som aldrig vill sluta kännas
Du är lågan i mitt hjärta
Som aldrig vill sluta brinna
Du är något i mitt liv
Som jag vill skall hända
 
---------
 
Tillbringat tre helger i rad hos en kille. Kopplat av och glömt bort världen, ingen fattar hur skönt det har varit att bara glömma av alla problem. Levt i en fantasi värld, den bästa på länge. Men det är dax att ta tag i allt nu, alla läxor som jag måste ta tag i och allt annat.
 
L.O.V.E.L.I.F.E
   
 
Pratar med Louise i telefonen och tar igen lite gammal tid. Gud va mycket vi har att ta igen. Mycket att berätta och mycket att prata om. 
 
Finns alltid för mina vänner. 
Peace 
                 

Ovido - Quiz & Flashcards