onlyinyourdreams

Alla inlägg under februari 2012

Av Tove Blomquist - 11 februari 2012 19:45

Skolan.
Att säga vad man tycker är politiskt inkorrekt.
Av sin åsikt blir man lätt ett offer eller ett hatobjekt.

Man ska aldrig sticka ut ur mängden, 
det håller väldigt sällan i längden. 

Vi följer alla ett oföränderligt livsmönster och en regel, 
att bryta sig loss kräver en styrka helt onormal.

En styrka som de allra flesta inte besitter.
medan våra liv går i kras och lämnas i glassplitter.

-----------------------


Hello Cutiepies! Något roligt som har hänt? Själv njuter jag av början av mitt sportlov. Mitt lov är ganska planerat, som det då inte brukar vara. Hel helgen ska jag vara hos mamma och sen på söndagen åker jag hem på kvällen.


måndagen blir att ta det lugnt hemma och bara njuta, för sen på kvällen så åker jag till moster i Herrljunga.


Tisdag morgon åker jag tidigt iväg med konfan till Boda borg . Ska blir jätte trevligt.


Onsdagen kommer jimmi hem och det blir säkert en film-mys-kväll. 


Torsdagen åker pappa, jag och jimmi iväg till Ulricehamns ski center. Åka skidor hela dagen, mycket trevligt. Ska även försöka få med mig någon, så jag slipper vara själv. Så tråkigt när jimmi och pappa åker tillsammans och jag får vara själv.. 


Fredagen blir en chill dag, för sen på lördagen åker vi iväg igen för att åka skidor. Fast då till Falköping. Där kommer en av pappas jobbar kompisar vara med och åka. Så mitt lov är ganska upp-bokat. Det brukar det inte vara, så känns lite konstigt.

---------


Det känns som det kommer bli väldigt mycket skidor nu. Men det är ju inget fel på det, utan det är jätte kul! På torsdagen efter lovet kommer skolan's friluftsdag vara, och jag har självklart valt att åka skidor. På helgen sen, vet inte om det är på lördagen eller söndagen, då är det någon "jobb" grej så då åker jag, pappa och jimmi iväg till sunnes ski center. Kommer blir skitkul! Vi var även på "sunne" för året och det var kul fast lite ensamt.


Dagen idag har jag kollat på film, Prinsessans dagbok 2. Efter det åkte vi iväg och åkte skidor. Men det var inte så jätte kul, jag frös jätte mycket. Men är hemma nu och snart blir det Melodifestivalen och mys i soffan med mig själv, forever alone  ♥

   

Av Tove Blomquist - 8 februari 2012 19:45

I'm a girl.

I don't smoke.

I don't drink.

I don't party every weekend.

I don't put sultry pictures of my bra showing online.

I don't make out of loads of guys to get attention.

I'm a girl, and i'm me.

And i'm not going to change for anyone.


------------------------


Idag har varit en helt vanlig tråkig, men ändå lite rolig, onsdag dag. Känner mig lite sliten, tur att det är snart är lov. Men vi har typ spanska och hemkunskaps "test" imorgon.. Känns ju lite sådär smått jobbigt för att jag knappt har kollat på det. Men det är typ det jag ska gör hela min kväll.


Ska ju kolla på glee snart och äta semlor. Lite smått fet sådär (a)



JAG HAR HITTAT MIN IDOL!:'))

 


Av Tove Blomquist - 7 februari 2012 20:00

När du gick förbi mig och tittade på mig och log.

Du såg mig
Men det ända jag såg var två djupblå oceaner av ren och skär kärlek.


------------------------


Känns som jag gväs av massa läxor dag in och dag ut. Fast ändå har vi inte så mycket, men jag gillar att dra ut dem till sista dagen. Shame on me. Igår satt jag dock med min no-uppsats som ska in på fredag. Känns rätt härligt med tanke på att vi fick en vecka på oss och jag har bara lite rätt stavnings saker att kolla, sen är jag klar!  Men uppsatser tycker jag är roliga att göra.. bara den inte är på något annat språk för då blir det helt plötsligt jobbigt och tråkigt för att man inte förstår något.


Har helt enkelt glömt att säga det här men idag så skulle jag klippa mig. Men jag gjorde bara det gamla vanliga, klippte topparna och tunnade ut lite. När jag väl får lite mer pengar så ska jag även färg mitt hår, men fattig som jag är så har jag inget just nu. Sen det får helt enkelt ta och vänta lite. 


Jag har nu fixat min prao-plats, två veckor på Hemköp. Kommer nu blir rätt nice med tanke på att jag känner alla där och jag är där rätt ofta så jag känner mig hemma där.


Nu blir det "top model - sverige".

Have a great night/day.

 

Av Tove Blomquist - 6 februari 2012 17:15

Dag 1: Presentera mig själv

Dag 2: Senaste förhållandet, sång som påminner om han/hon.

Dag 3: en bild på mig plus 10 fakta.

Dag 4: Gamla bilder, en ifrån förra året och en ifrån när jag var liten.

Dag 5: Mina favorit kläder.

Dag 6: Min familj och mina kompisar. 

Dag 7: Förhoppningar inför 2012.

Dag 8: Mina parfymer.

Dag 9: Perfeckta killen.

Dag 10: Min handväska plus innehållet.


Dag 5: Mina favorit kläder: 

Jag har inga speciella kläder som jag älskar, men mina favorit kläder är ett par mjukis och en hel vanlig svart linne som jag helst tar på mig så fort jag kommer hem

         

Av Tove Blomquist - 5 februari 2012 21:00

Livet är orättvist,
livet är som en dans på rosor

Taggigt, vasst och slingrande.

Det är inte alls som i sagor
inte perfekt på något sätt.


Det är däremot raka motsatsen, 
den undanskymda och opassande sanningen

Sanningen som visar alla brister och skåror.

Allt det där som dolts kommer fram i ljuset
precis som en vattenstämpel. 


....................


Jag känner mig som världens mest sämsta bloggerska. Förlåt att jag inte har skrivit något, men har helt enkelt inte haft lust. Min helg har spenderats så här:

Fredag: Skola och senare på kvällen film mys med jimmi och pappa. Då såg vi på "Breaking dawn". Helt klart värd att se för er som tycker om den film serien.


Lördag: Upp tidigt för att åka till Falköping och åka skidor med jimmi och Elma och henns syster. Jätte trevligt men dock lite kallt. Senare på kvällen åkte vi hem till mig och åt "Hasselbackspotatis och fläskfilé"och till efterätt fick vi chokladbudding.

Tv-mys-kväll med Melodifestivalen. Även en sen och rolig natt med Elma innan jag var tvungen att gå och sova. 


Söndag: Upp tidigt för att åka till kyrkan (Konfa skit) och när jag väl hade kommit hem, runt 12, så får man se att Elma fortfarande sover. Latis! :*

Jag och Elma gick då ner, åt frukost och sen kolla på film! Somna ganska snabbt för att jag var för trött. Klockan 4 åkte Elma och Birna hem. En timme senare åkte jimmi hem och där satt jag själv, helt ensam... *snyft*


Efter att jag hade duschat så gick jag direkt upp för att kolla på en gammal klassiker. Söderkåkarna,  den är lika kul varje gång.

   

Skapa flashcards