onlyinyourdreams

Alla inlägg under november 2011

Av Tove Blomquist - 13 november 2011 21:10

så fort pappa hade åkt gjordes mitt rum om till ett hemma spa, hårinpackning, ansikts- mask, duscha & fixade naglarna ! lite smått mysigt !


 

Av Tove Blomquist - 13 november 2011 20:00

alla har vi gjort nått vi har ångrat, alla har vi nån gång gjort att vi är ledsna/ sårade & arga, men också har vi nog alla gjort någon annan arg/ ledsen eller sårad. alla har vi nån gång tyckt att vi är inte värda ett shit, alla har vi nån gång sagt till oss själva att "du är fin! hur många som inte säger!"  men det är precis så livet är, och det får alla acceptera ! även jag .. även om det jobbigt ibland är det bara att rycka upp sig själv, the show must go on !



 

Av Tove Blomquist - 12 november 2011 20:00

hinner inte skriva, så skriver på tidsinställt !


vid den har tiden har redan kalas gått igång ! har inte tid att skriv så .. men hoppas ni kommer ha en toppen kväll. för det ska jag försöka ha:)


imorn är det farsdag, älskar dej pappa!:*


 

Av Tove Blomquist - 11 november 2011 22:15

idag är en helt speciell dag! det är 11-11-11, var det nån som önska sig nått under 11-11-11 11:11..? det gjorde jag iaf! super duktig(a) jäkla prov säger jag bara... no prov.. no är inte mitt bästa ämne direkt.. så därför har jag inte skrivit så mycket.. igen .. förlåt ! men ska försöka förbättra mej, idag så (såklart) gjorde jag provet, det gick ganska bra ändå, efter det hade vi so, och inställd idrott, och då hade vi ca 3 timmar rast! så då åkte(cykla)  jag och mitt lilla tjejgäng till kelly, lite smått chill sådär ! när vi kom tbx så gick vi direkt till sv, plus att vi slutar ju alltid tidigt på fredagar, tidigare en alla andra, slutar 13:50 (a) hehe, men då gick jag & nelly till bibblan och satte oss och läste, 65 min flex! härligt! tog bussen hem, får ett "jätte långt" besök av elma i ca 10 min innan hennes bror kom och hämta henne... HAHAHHA, efter det så kom pappa hem och vi åkte ner och hämta jimmi & handla lite för kalaset i helgen för jimmi ! skojsigt! ska nu kolla på vem som åker ut i idol, bye ! ha en bra helg, det ska jag ! so long suckers! p&k

 

Av Tove Blomquist - 8 november 2011 21:48

dagen idag har varit rätt okej, men det sluta väl inte så bra, men allt i livet är inte enkelt? men har inte så mycket att säga mer, så jag får helt enkelt skriva mer imorn ! ska försöka, men vad ska jag göra? ;) hejdå, hade det bäst alla! p&k Tove

 

Av Tove Blomquist - 7 november 2011 19:47

pluggningen klar för idag, no är inte det bästa direkt, vill bara lägga mig ner och få massage nu men nej.. inte för  mej! ist bli det väl att sitta och slöa vid tv och tycka lite synd om sej själv, äta lite godis kanske? låter som en jätte bra idé!

när jag kom till skolan så var jag jätte glad och peppad för skolan som kommer nelly där och bah "tove, vet du om att vi har spanska på morgonen?" jag bah oohhneeejjjjj.... hon förstörde den morgonen kan jag säga... men sen kom en annan kompis och så fick jag en "liten försenad present" och då berätta hon även oxå att vi hade inställd spanska, min lycka var tbx! efter när jag kom hem va det bara att börja plugga.. låter som en nice dag.. eller?


p&k Tove


 

Av Tove Blomquist - 4 november 2011 21:42

dagen idag börja med att jag gick upp klockan halv 11, kände bara att jag ville sova en stund till men det kunde jag tyvärr inte göra för att man visste ju att man va tvungen att göra lite saker inna man skulle åka till min faster i gbg, mycket kul! det va jätte längesen och då när man hade tid så ringde jag henne och fråga om jag kunde åka hit! när jag väl kom hit så gick vill lite i nordstan, tråkigt bara att man inte har pengar så man kan knappt köpa nått.. "ingen glad tove.." efter när vi hade kollat gick vi till espresso house, fika och åkte hem till hennes lägenhet, då jag får skit ont i min fot så nu sitter jag här i soffan och kan inte röra mej... kul !


p&k Tove

Av Tove Blomquist - 3 november 2011 21:18

jag har tyvärr inte tid för er, så jag säger bara det här att jag kommer blogga lite mindre, tills jag får "tillbaks" min tid! men när jag väl har lite mer tid så kommer jag blogga lite mer! jag LOVAR er ! men nu ser det inte så ljust ut.. tyvärr.. puss på er som bara orkar bryr er att läsa, utan er hade jag nog inte skrivit, självklart har jag kanske inte lika mycket läsare som många av mina andra vänner men det gör mej inte så mycket, det enda jag bryr mej om är att att det är nån som bryr sej om vad jag håller på med om dagar! det är ett stort tack till er. puss:*


till er nu som vill veta vad jag har hållit på med när jag inte har bloggat.. jo då har jag bland annat ätit, sovit, och andats ! låter sjukt intressant eller hur ?;)

så fort jag hör att nån har läst min blogg blir jag jätte glad, så om just du vill göra min dag? berätta för mej ! det skadar inte, det gör mej bara sjukt glad.

puss&kram

 

Skapa flashcards